ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко відмовився зустрічатись з Януковичем та Морозом

|

Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що він пропонував Президенту Віктору Ющенку провести зустріч разом з Головою Верховної Ради Олександром Морозом, але Ющенко відмовився.

Про це Янукович заявив в п’ятницю під час зустрічі з представниками дипломатичного корпусу акредитованими в Україні, передає кореспондент «proUA».

Він відзначив, що робоча група, яка займалась напрацюванням документів, необхідних для проведення позачергових виборів, завершила роботу і тепер цими документами повинна займатись Верховна Рада. «Але ж яка робота парламенту без Голови (Верховної Ради – proUA)?», – спитав прем’єр. Тому, за словами Януковича, він запропонував Ющенкові проводити тристоронні зустрічі – Президент, Голова Верховної Ради та Прем’єр-міністр

«Я сьогодні запропонував Президентові Ющенку зустрітись трійкою – Президент, Голова Верховної Ради та Прем’єр-міністр. У нас була домовленість ще вчора провести цю зустріч об 11 годині в п’ятницю. На жаль, Президент відмовився зустрічатись в такому форматі і після нашої розмови я йому запропонував, щоб він подумав ще», – сказав Янукович.

Він також повідомив, що в розмові з Президентом зауважив, що «це не є його особиста прерогатива зустрічатись, чи не зустрічатись з Головою Верховної Ради чи Прем’єром». «Це його обов’язок зустрічатись, коли є в цьому необхідність. Але він чомусь вирішив, що він має право одноосібно вирішувати найважливіші питання, які виникли в нашій країні», – сказав Янукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *