ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські пожежники їздили в гості до французьких

|

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності побувала з офіційним візитом у Національній школі офіцерів пожежної безпеки м. Ненвіль ле Рош (Республіка Франція), передає прес-служба ЛДУ БЖД МНС України.

Львів’яни зустрілися з керівництвом навчального закладу, ознайомилися з організацією навчально-виховного процесу, комплектацією штату викладачів, методичним забезпеченням занять з фахових дисциплін, вивчили досвід викладання фахових навчальних дисциплін з використанням сучасних освітніх технологій.

Також представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відвідали місто Мец, де зустрічалися з керівником головного управління пожежної безпеки департаменту Мозель полковником Бернаром Франозю. Керівник української делегації полковник Роман Ратушний провів зустріч з мером міста Аянж та обговорив питання міжнародної співпраці в галузях освіти, науки та культури.

Зокрема, під час візиту розглянуто та узгоджено основні напрями спільного французько-українського проекту співпраці між навчальними закладами, узгоджено перелік пожежно-рятувальної техніки для передачі її Львівському державному університету безпеки життєдіяльності, досягнуто домовленість про напрями співпраці, зокрема щодо підготовки фахівців з пошуку та рятування людей з-під завалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *