ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські чиновники їздитимуть на велосипедах

|

Працівники львівської мерії відтепер їздитимуть на велосипедах. Львівське комунальне підприємство “Ратуша-сервіс” придбало для чиновників два велосипеди.

Як повідомив під час брифінгу директор ЛКП “Ратуша-сервіс” Мирон Трохимчук, цими велосипедами міські чиновники користуються уже тиждень. Кожен бажаючий може зайти до офісу “Ратуш і -сервіс”, взяти ключ від замочка, яким у цілях безпеки прикріплюють велосипед до спеціально встановленого турнікету, і поїхати у своїх справах.

Ідея закупівлі велосипедів для працівників Львівської міськради, за інформацією Мирона Трохимчука, належить мерові Андрію Садовому, котрий запозичив цей досвід у закордонних міст. Одного разу пан Садовий уже мав намір поїхати у своїх справах власне на велосипеді, проте, як повідомив Мирон Трохимчук, йому у цей момент зателефонували, і він був змушений повернутися до свого робочого кабінету. Натомість уже їздив на одному з цих велосипедів директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Олексій Побурко.

Якщо буде потреба у збільшені велопарку, то Мирон Трохимчук пообіцяв закупити ще кілька роверів. Наразі ж для потреб чиновників вистачає і двох велосипедів. Пан Трохимчук зазначив, що проситиме у керівників райадміністрацій та комунальних підприємств Львова також закупити для своїх працівників велосипеди.

Вартість цих велосипедів – 980 та 1010 грн., передає ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *