ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде машина для гідродинамічної промивки каналізації

|

Львівська мерія вирішила придбати універсальну машину для гідродинамічної промивки та висмоктування мулу з каналізаційних мереж. Директор ЛКП «Львіводоканал» Мирослав Заплатинський вирішив так після того, як техніка будапештського водоканалу безкоштовно почистила найскладніші ділянки львівської каналізації.

«За допомогою цих машин, ми підтвердили ті проблеми львівської каналізації, про які здогадувалися. Кут прокладання труб такий, що каналізацію замулюватиме систематично. А тому техніка, презентована « VEOLIA », буде нам потрібна постійно», – сказав Мирослав Заплатинський сьогодні на прес-конференції.

За його словами, техніка, вартістю 2 мільйони гривень, дуже швидко окупиться. Бо досі закупорену ділянку каналізаційної мережі, яку не вдавалося почистити, підприємство просто замінювало. «А це також коштує в межах 2 мільйонів гривень», – зазначив М. Заплатинський.

Як повідомив керівник «Львівводоканалу», придбати універсальну машину, підприємство планує ще в цьому році за кошти Світового Банку.

Нагадаємо, світовий лідер у сфері водопостачання і відведення “VEOLIA” презентував у Львові метод очищення каналізаційних колекторів. Угорські фахівці погодились показати унікальність нового методу в нашому місті безкоштовно. Три дні їхні універсальні машини працювали на проблемних ділянках каналізаційних мереж. Зокрема, на тих, які за допомогою власної техніки львівські спеціалісти не можуть ефективно полагодити.

Перевага технології, презентованої “VEOLIA», у тому, що для очищення каналізації не потрібно проводити земляних робіт. Після обстежень мережі за допомогою спеціальних камер очищення труб проводять «їжаки» –гідромеханічні обертові розпилювальні пристрої або вода під високим чи надвисоким тиском.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *