ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з обдарованими школярами

|

24 травня 2007 року в сесійному залі обласної ради відбулася зустріч голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника та голови облради Мирослава Сеника з обдарованою учнівською молоддю, переможцями різноманітних конкурсів, олімпіад, спортивних змагань, передає прес-служба ЛОДА.

Виступаючи перед юними обдаруваннями, П.Олійник висловив переконання, що кожна з цих дітей є особистістю, лідером. За його словами лише 5% людей ведуть за собою нації, громади, колективи, і він вірить, що обдарована молодь Львівщини в числі цих 5%. Керівник області наголосив на тому, що великої шани і подяки заслуговують вчителі і викладачі. Адже завдяки їх нелегкій праці, постійному творчому пошуку народжуються знаменитості, молоді таланти.

За інформацією головного управління науки і освіти ЛОДА, у 2007 році понад 440 учасників обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін стали переможцями і призерами, 54 з них – переможці і призери Всеукраїнського етапу. Переможцями Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін цього року є 12 учнів, 9 з яких – це учні Львівського фізико-математичного ліцею.

Шість учнів загальноосвітніх навчальних закладів області є претендентами для участі у Міжнародних олімпіадах із базових дисциплін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *