ОСТАННІ НОВИНИ

На «Львівтеплоенерго» проведуть аудит

|

З понеділка на «Львівтеплоенерго» розпочнеться аудит, повідомив журналістам міський голова Львова Андрій Садовий. Він не назвав фірму, яка проводитиме аудит, лише зазначив, що це не львівська фірма. «Мета цієї перевірки – показати, яка ситуація на підприємстві є насправді», – наголосив А.Садовий.

Він також сказав, що поважає мужній крок І.Марчака, який пропрацював на цьому підприємстві 11 років. Мер висловив сподівання, що на екс-директора чекає цікава кар’єра.

Він також не надто коментував саму ситуацію навколо звільнення Марчака. «Людина написала заяву на звільнення, директор департаменту підписав і крапка. Ми стільки чули нарікань на роботу тепловиків і, зауважте, що були нарікання власне на роботу «Львівтеплоенерго», а не «Залізничнетеплоенерго», – зауважив міський голова.

Стосовно заяви профспілки щодо тиску на Марчака з боку керівництва міста, то А.Садовий запропонував профспілці звернутися до нього з цими проблемами. А якщо усі питання не можна буде вирішити під час зустрічі, то «є ще суд».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *