ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вимагає у Садового звільнити голову Залізничної РА

|

Олійник вимагає у Садового звільнити голову залізничної РА

Голова ЛОДА Петро Олійник вимагає до кінця нинішнього дня звільнити голову Залізничної районної адміністрації за порушення щодо дітей-сиріт. Служба у справах неповнолітніх ЛОДА виявила порушення, допущене опікунською радою Залізничної районної адміністрації Львова стосовно житлових прав дитини-сироти – восьмирічного Олександра Кузічкина.

Як з’ясувалося, згідно з рекомендацією опікунської ради було надано дозвіл на укладення договору купівлі-продажу двокімнатної квартири на вулиці Роксолани за розпорядженням голови Залізничної РА. У цій квартирі проживав Олександр. Натомість хлопчику придбали непридатний для житла будинок у селі Мальчиці Яворівського району. Цей будинок побудовано у 1940 році. Відсоток зносу будинку становить 49%.

На основі цього порушення Петро Олійник вимагає в міського голови Львова Андрія Садового звільнити голову Залізничної РА, порушити кримінальну справу проти членів опікунської ради і прокуратурі взяти цю справу під особистий контроль.

«Вимагаю, щоб до кінця нинішнього дня цього покидька і скота звільнили з посади», – наголосив Петро Олійник.

Окремим дорученням голова ЛОДА вимагає упродовж двох днів оприлюднити у львівських виданнях імена та прізвища членів опікунської ради та голови Залізничного районної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *