ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив «Львівтеплоенерго» став на захист Марчака

|

Трудовий колектив «Львівтеплоенерго» звернуся до міської ради із закликом скасувати «юридично неграмотний» наказ про звільнення Марчака. Як повідомила прес-секретар підприємства Оксана Гнатишин, під зверненням підписалися 300 працівників підприємства.

«Ми розуміємо, що Ігор Марчак залишив підприємство під тиском міської влади. За власним бажанням він не міг звільнитися, оскільки знаємо, що основне завдання, яке він ставить перед собою, – здобути для Львова імідж міста з європейським рівнем якісного теплопостачання. Ми просимо депутатський корпус скасувати наказ і дати можливість підприємству готуватися до наступного опалювального сезону», – сказано у зверненні.

Підписанти стверджують, що їхнє підприємство працює на задовільному рівні і входить до десятки найкращих теплопостачальних підприємств України. Незважаючи на це, у зверненні вони стверджують, що впродовж тривалого часу підприємство перебуває під шквальними атаками з боку міської влади – позапланові перевірки, нічим не підтверджена критика та незбалансована тарифна політика призводять до паралічу підприємства. «Дії мерії спрямовані на компрометацію керівника нашого підприємства та дезорієнтацію роботи в колективі», – ідеться у зверненні.

Звернення прийняли вчора під час засідання трудового колективу. Загалом на підприємстві працює 2,5 тисячі осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *