ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради просять Цимбалюка посилити охорону парків

|

Депутати комісії природокористування, охорони управління та благоустрою звернулиcя до начальника ГУ МВСУу Львівській області Михайла Цимбалюка з проханням підсилити патрулювання низки Львівських парків, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, йдеться про «Стрийський», «Личаківський», «Зубрівський», «Кортумова гора», «Личаківський» та парк «Горіховий гай».

Таке звернення депутатів зумовлено тим, що у літній період підвищується інтенсивність відвідування парків мешканцями та гостями міста, що не рідко призводить до засмічення території парків. Окрім того, депутати звернули увагу правоохоронців на те, що на територію львівських парків вивозиться сміття.

Для прикладу, частина припаркової зони «Горіхового гаю» засмічена будівельним сміттям. Нерідко на території парків спостерігається несанкціонований заїзд машин, а шлагбауми та штрафи порушникам не стають на заваді.

Відтак, комісія природокористування у зверненні до Михайла Цимбалюка наголосила на застосуванні правоохоронцями адміністративних заходів до порушників санітарного та громадського спокою. «Парки входять у територію патрульних служб, але на жаль залишаються поза увагою правоохоронців, вони обходять парки стороною. А тим часом, на території парку «Кортумова гора» ведеться самовільне будівництво, і частина парку засипана будівельним сміттям. Таке патрулювання парків патрульною службою привчить мешканців міста до того, що парк – це територія відпочинку, а не смітник», – зазначила Тетяна Крушельницька, заступник голови комісії природокористування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *