ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова впевнений, що бюджет розвитку буде виконано

|

Міський голова Львова Андрій Садовий упевнений у тому, що бюджет розвитку за підсумками року буде виконано. Про це він повідомив сьогодні під час брифінгу для журналістів.

За його словами, теперішнє відставання від плану не є причиною того, аби говорити про якусь катастрофу. «Питання було в тому, чи продавати дешевше, як нас хотіли певні люди змусити, чи за ринковими цінами» – сказав він. Садовий наголосив, що дешевого розпродажу землі у Львові не буде. «Я не піду на те, щоби дешево продавати землю у Львові» – сказав мер.

На його думку, про правильність вибраної тактики свідчать результати вчорашнього земельного аукціону, коли земельну ділянку продали за ціною, що її встановила рада і яка вшестеро вища від стартової ціни.

Сьогодні голова бюджетної комісії міської ради заявив: бюджет розвитку Львова катастрофічно не виконується. У зв’язку з цим, голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Андрій Стецьків пропонуватиме міській раді відмовитися від другої частини позики і збільшити розмір надходжень від продажу землі та майна до 130 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *