ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко вважає, що в перемовинах уже можна ставити крапку

|

Президент Віктор Ющенко вважає, що робоча група з підготовки дострокових виборів до парламенту вже виконала свою роботу. Про це він заявив в середу на зустрічі з іноземними інвесторами і представниками акредитованого дипкорпусу, передає кореспондент «proUA».

«Робоча група свою роботу вичерпала», – сказав президент, відзначивши, що за час діяльності робоча група мала достатньо часу для того, щоб висловити свої симпатії і антипатії, і прийти до компромісного рішення.

«Власне кажучи, переговори закінчилися. Сторонам вже немає про що вести переговори», – відзначив він.

Ющенко також відзначив, що дата проведення дострокових виборів має бути визначена до кінця поточного тижня, а наступного тижня в парламенті мають вже розглядатися документи, розроблені робочою групою. «Мені б хотілося, щоб цей процес був конструктивним», – відзначив Ющенко.

Звертаючись до іноземних інвесторів і представників дипломатичного корпусу, Президент наголосив, що процес, який зараз переживає українська політика, не є трагедією. «Процес, в якому зараз знаходиться українська політика, сьогодні, на мою думку, не є критичним. Україна проходить важливий етап формування демократії», – сказав Ющенко, відзначивши при цьому, що це той досвід, який Україна не зможе перейняти у інших країн і тому повинна пройти сама.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *