ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 у Львові хочуть збудувати міжміську магістраль, мережу супермаркетів та нову лікарню

|

До чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012» у Львові хочуть збудувати нову лікарню, мережу супермаркетів, центр спортивно-видовищних споруд, мережу готелів, міжміську магістраль.

Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник управління архітектури, магістраль, протяжність якої становитиме 6,5 кілометрів, з’єднуватиме аеропорт, вокзал та стадіон. «Для того, щоб було зручно доїхати з аеропорту до залізничного вокзалу із місця дислокації стадіону (за іподромом на вулиці Стрийській), планують збудувати загальноміську магістраль», – розповів Криворучко.

Щодо вирішення транспортного питання у Львові, то головний архітектор наголосив на спорудженні дев’яти транспортних розв’язок.

Крім того, до Євро-2012 поблизу іподрому планують збудувати спортивно-видовищні споруди. До футбольного чемпіонату у Львові також з’явиться масштабний медіа-центр, який займатиметься промоцією нашого міста.

Як розповів Юрій Криворучко, у проекті підготовки до чемпіонату Європи з футболу – будівництво 10 великих супермаркетів. Розглядають також ідею спорудження у південно-західній частині міста лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *