ОСТАННІ НОВИНИ

Марчак не хоче «втікати з корабля»

|

Директор ЛКП «Львівтеплоенерго» Ігор Марчак не полишає надії на те, що йому вдасться знайти порозуміння з міським головою Андрієм Садовим щодо долі теплоенерго. Сьогодні на прес-конференції він заявив, що взяв відпустку до 17 червня, і протягом неї пробуватиме схилити мера на свій бік.

«Я працюю в теплоенерго вже 10 років. І за цей час зрозумів, що єдиний вихід з кризи для підприємства є не бюджет, не кредити, а оренда або концесія. Але міський голова не хоче концесії. Саме в цьому наші погляди розійшлися», – сказав Ігор Марчак.

Керівник «Львівтеплоенерго» пояснив, що конфлікту з мером у нього не виникало, він «просто має і відстоює іншу думку, ніж міський голова». Стосовно того, який розвиток теплоенерго пропонує Андрій Садовий, то Ігор Марчак сказав, що мер ще не визначився. «Але він точно проти концесії», – стверджує І. Марчак.

Незважаючи на розбіжності у поглядах з керівництвом міста, директор «Львівтелпонерго» не полишає надії на досягнення з ним порозуміння. До 17 червня, коли добігає кінця його відпустка, він настійливо переконуватиме Андрія Садового у тому, що концесія є єдиним шансом теплоенергетики Львова.

«Якщо на підприємство прийде хтось інший, і діятиме він по-іншому, то розвитку не буде. Я в цьому впевнений на 100%. Я маю внутрішнє переконання і хочу довести розпочату справу до кінця», – наголосив І. Марчак.

Він також сказав, що енергетика є його життям, а тому планує нею займатися навіть не будучи керівником «Львівтеплоенерго». «Є два варіанти – залишитися в енергетиці або відійти в сторону. Але я хочу і буду займатися енергетикою», – прокоментував він.

Нагадаємо, вчора прес-служба Львівської міської ради розіслала повідомлення про те, що директор «Львівтеплонерго» Ігор Марчак написав заяву на звільнення. Також те, що її уже підписав в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Іван Квик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *