ОСТАННІ НОВИНИ

«Океан Ельзи» виступив на львівській «Україні»

|

Концерт гурту «Океан Ельзи» відбувся вчора на стадіоні «Україна» на підтримку нового альбому «Міра», що вже встиг розійтися майже 200-тисячним тиражем. «Океанівці» зібрали чимало своїх шанувальників, однак трибуни стадіону були заповнені наполовину. ще вчора пополудні на проспекті Свободи стояла автівка, у якій можна було купити квитки на Вакарчука і компанію.

Організатори подбали про те, аби прихильники «ОЕ», стрибаючи під улюблену музику, не знищили трав’яного покриття на стадіоні та встелили його листками фанери, щоправда, знайшлися такі, що додумалися підняти її і поскубти трохи зелені.

Власники дорожчих квитків замість хорошого звуку одержали стільці, на яких можна було посидіти, оскільки з дальніх секторів було добре видно хіба що людей, які скакали від щастя під сценою, та долинав не зовсім потужний звук. З обіцяних чотирьох великих екранів було лише два, та й ті біля сцени.

Славко Вакарчук, аби подразнитися трохи з публікою, час від часу «закінчував» виступ та йшов зі сцени, щоправда, не надовго, бо «голодні» до хорошої музики шанувальники тупотіли ногами та скандували «Мало!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *