ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським школярам роздаватимуть „Довідники випускника”

|

Центр молодіжного працевлаштування „Альфа плюс” та Львівська міська рада вирішили допомогти старшокласникам обрати майбутню професію. Спільно з „Молодою Порою” вони видали „Довідник випускника”, який розповсюджуватимуть серед школярів безкоштовно.

Довідник містить інформацію про вищі навчальні заклади Львівщини, спеціальності, за якими вони готують фахівців, вступні випробовування. У ньому також можна знайти інформацію про систему вищої та професійно-технічної освіти України, освітньо-кваліфікаційні рівні.

Розробники довідника подали інформацію про ринок праці та тенденції його розвитку. Також довідник містить методику написання резюме, потрібного при працевлаштуванні.

За словами директора Центру молодіжного працевлаштування, депутата Львівської міської ради Олега Сорочкіна, „Довідник випускника” розповсюджуватимуть протягом 15-18 травня у десяти львівських школах. На сьогодні ним уже користуються учні шкіл №18 і №40 та львівської гімназії „Євшан”. Певна частина примірників Довідника також буде передана до бібліотек. Загалом серед учнів середніх шкіл Львова буде безкоштовно розповсюджено 800 примірників «Довідника випускника».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *