ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився центр обслуговування клієнтів PEOPLEnet

|

Перший український оператор зв’язку третього покоління PEOPLEnet розпочав у Львові та області продаж послуг високошвидкісного мобільного інтернету, мобільного зв’язку та мультимедіа. Центр обслуговування клієнтів PEOPLEnet відкрився сьогодні у нашому місті по вулиці Театральній, 7.

«Ми принесли технології третього покоління найсучаснішого зв’язку до Львова, запрошуємо мешканців міста підключатися та користуватися можливостями 3 G зв’язку», – зазначив на урочистому відкритті генеральний директор PEOPLEnet Віталій Ворожбит.

Директор з маркетингу та продажу PEOPLEnet Оксана Ферчук повідомила, що унікальністю нового оператора насамперед є високошвидкісний, бездротовий інтернет за помірковану ціну. «Ми пропонуємо високошвидкісний інтернет і поміркований тариф. Якщо порівнювати нас з іншими операторами, у яких ціна 3-4 гривні за мегабайт, то наші тарифи починаються від десяти копійок за мегабайт. Від обсягу пакету також залежить зниження цієї ціни до 4 копійок», – сказала Оксана Ферчук.

За її ж словами, PEOPLEnet у майбутньому планує запуск відеотелефонії, відеоспостереження та мобільного телебачення. Ще один позитив, який переконує клієнтів підключатися до PEOPLEnet , є відсутність плати за з ’ єднання.

Станом на сьогодні PEOPLEnet уже представлений у Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі. За тиждень він стартує у Сімферополі, а наступного місяця ще у чотирьох містах. У планах PEOPLEnet до кінця цього року покрити всі обласні центри України. А до кінця 2009 року оператор планує надати послуги третього покоління для 80% населення України.

Наразі користувачами PEOPLEnet є 13, 5 тисяч осіб. У цьому році оператор планує розширити кількість своїх клієнтів до 100 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *