ОСТАННІ НОВИНИ

Дозволи на відключення від централізованого опалення у Львові не видаватимуть?

|

Видача дозволів на відключення від централізованої системи опалення та гарячого водопостачання у Львові призупинено відповідно до окремого доручення Кабінету міністрів України. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Андрій Мончак.

Заступник начальника управління інженерного господарства схвалює таке доручення Кабміну, оскільки, за його словами, від’єднання окремих квартир від системи централізованого опалення та гарячого водопостачання є недоцільним і не зменшує кількості спожитого газу. Натомість вартість послуги централізованого опалення для інших мешканців будинку, у якому окремі квартири переходять на індивідуальну систему опалення, зростає. Крім цього, зазначає пан Мончак, індивідуальна система опалення також потребує газопостачання, відтак його використання в місті зростає.

Натомість Андрій Мончак пропонує проводити реконструкцію централізованих систем опалення і підвищувати якість надання послуг.

Що ж стосується центральної частини міста і котелень, які обслуговують лише декілька квартир, то в такому разі головний інженер міста не заперечує проти переходу цих квартир на індивідуальну систему опалення, оскільки такі котельні є збитковими.

Загалом від березня 2006 року до лютого 2007 року на відключення від системи централізованого опалення і гарячого водопостачання – згідно із розпорядженням міжвідомчих районних комісій – видано 1 тисячу 413 дозволів та 16 дозволів – згідно з розпорядженням виконавчого комітету міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *