ОСТАННІ НОВИНИ

Спортивні громадські організації працюватимуть у школах за угодами

|

Постійна депутатська комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення розробить типову угоду для співпраці громадських організацій спортивного спрямування з освітніми закладами, передає прес-служба міської ради. Так місія вирішила після звернення представників громадських організацій, що займаються з дітьми шкільного віку в приміщеннях львівських шкіл.

Депутати комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення звернулися до директора департаменту гуманітарної політики Олекси Побурка з проханням скликати робочу групу, у склад якої входитиме начальник управління освіти, управління сім ’ ї, молоді та спорту, управління комунального майна та начальник юридичного управління.

Така робоча група спільно з представниками постійної депутатської комісії медицини, освіти, науки та соціального захисту, а також комісії молодіжної політики протягом тижня працюватиме над створенням типової угоди про співпрацю між громадськими організаціями спортивного спрямування та освітніми закладами Львова.

Як повідомив секретар комісії молодіжної політики Валерій Веремчук, мета розроблення угоди – забезпечити безперешкодну діяльність громадських організацій, що займаються з дітьми шкільного віку в приміщеннях львівських шкіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *