ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі з Сихівської гімназії перемогли у чемпіонаті DJUICE–ГОЛ 2007

|

Футболісти Сихівської гімназії Львова вибороли перемогу в чемпіонаті DJUICE–ГОЛ 2007 і здобули головний приз змагань – поїздку до столиці батьківщини футболу – Лондона, передає прес-служба компанії «Київстар», яка організувала змагання.

Фінал відбувся 12 травня на Контрактовій площі Києва. У цих іграх зустрілися чотири команди – збірні київської школи №303, Сихівської гімназії міста Львова, севастопольської школи №61 та маріупольської Першої гімназії. Саме ці команди впродовж весняних місяців у наполегливій футбольній боротьбі довели, що є найкращими з 1 731 команди, які брали участь у Чемпіонаті DJUICE-ГОЛ 2007. Хлопці показали справжню футбольну майстерність, яскраву гру та щирі емоції.

Дві півфінальні гри Севастополь-Львів (1:4) та Київ-Маріуполь (1:3) визначили претендентів на 1 місце – Львів та Маріуполь. За третє місце боролись Київ і Севастополь – гра закінчилась розгромним рахунком 7:1 на користь Києва. І нарешті довгоочікуваний фінал між хлопцями зі Львова та Маріуполя визначив Чемпіона DJUICE-ГОЛу 2007 – Сихівська гімназія міста Львова. Юні футболісти перемогли Маріуполь із рахунком 4:2.

Церемонія нагородження переможців Чемпіонату відбулася після закінчення фінальних ігор. Гравці збірних, що посіли 1-3 місця, отримали комп’ютери, 4-е – мобільні телефони. А чемпіони DJUICE-ГОЛу 2007, хлопці Сихівської гімназії, попрямують до Лондона – в столицю батьківщини світового футболу. Ексклюзивним призом стала спеціальна відзнака від ЗМІ для команди Першої гімназії Маріуполя, що посіла 2-ге місце, – кубок «ЗА ВОЛЮ ДО ПЕРЕМОГИ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *