ОСТАННІ НОВИНИ

«Ї» пропонує інтелектуалам Львова обговорити проблему політичних провокацій

|

Культурологічний часопис «Ї» пропонує інтелектуальному середовищу Львова обговорити проблему політичних провокацій у Львові.

Як зазначено у повідомленні часопису, за останній час у Львові поширилося явище політичних провокацій, підбурювання, спонукання до радикальних дій.

«Перелік хоча б останніх усім відомий – кампанія довкола військових поховань на Личаківському цвинтарі, постійні “розбійні” напади на Російський культурний центр, розігрівання напруги довкола ситуації з приміщенням органного залу, і – зовсім сьогоднішній приклад – намети на підтримку Януковича у центрі Львова. Мета таких дій очевидна – дестабілізація ситуації в регіоні, підбурювання до неконструктивних дій, створення образу ворога в особі дружніх до регіону народів», – ідеться в повідомленні.

Регіон став заручником постійних ворожих політиканських провокацій. Таким чином, незалежний культурологічний часопис «Ї» пропонує інтелектуальному середовищу Львова обговорити проблему і виробити власне ставлення до використання регіону як політпровокативного полігону.

«Наша позиція допоможе громаді уникнути облуди і стримає від тих дій, яких так чекають від галичан антиукраїнські сили», – зазначено в повідомленні.

Таке обговорення відбудеться 15 травня з 15.00 до 16.00 у приміщенні Історичного музею, що на площі Ринок, 6.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *