ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом реалізації недоброякісного м’яса

|

Кримінальну справу за фактом виявлення та реалізації у селі Нова Кам’янка Жовківського району Львівської області недоброякісної м’ясопродукції загальною вагою 64 тонни 362 кілограми без відповідних документів щодо походження і безпеки споживання порушила прокуратура Львівської області за матеріалами перевірки Червоноградського ВПМ управлінням податкової міліції ДПА у Львівській області. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Зокрема, кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ст. 227 Кримінального Кодексу України «Випуск на товарний ринок або інша реалізація споживачам недоброякісної, тобто такої, що не відповідає встановленим стандартам, нормам, правилам і технічним умовам, або некомплектної продукції, товарів, якщо такі дії вчинені у великих розмірах». Відповідно до ККУ, цей злочин карається штрафом від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на термін до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи здійснювати певною діяльністю на термін до трьох років.

Кримінальну справу для подальшого проведення досудового слідства скеровано у слідче управління ГУ МВС України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *