ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада оголосила тендер на заміну газових плит пільговикам

|

Тендер на заміну газових плит пільговим категоріям населення оголосила міська рада. Як передає прес-служба мерії, на ці потреби у бюджеті міста передбачено 21 тисячу гривень. Цього року заплановано 320-ом пільговикам встановити нові газові плити. Торік 248 львів’ян отримали нове газове обладнання.

Управління житлового господарства проводить заміну непридатних до експлуатації приладів газового обладнання та електроплит за кошти міського бюджету. Заміну здійснюють у квартирах та одноквартирних будинках комунальної власності незалежно від форми власності ветеранам УПА; репресованим; особам, яким передбачені пільги Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту“; особам, яким передбачені пільги Законом України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні“; багатодітним сім’ям; іншим категоріям громадян, яким передбачені пільги чинним законодавством України.

Для того, щоб оформити документи на встановлення газових плит, мешканцям вказаних категорій потрібно подати у «Єдине вікно» Львівської міської ради: довідку форми 2 з ЖЕКу, акт обстеження приладу від ВАТ «Львівгаз», завірений ЖЕКом, документ, що засвідчує право на пільгу та заяву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *