ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий доручив виділити кошти на оренду квартири для мешканки з Соборної

|

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив директору департаменту житлового господарства та інфраструктури виділити кошти на оренду квартири для сім’ї, що мешкає на Соборній, 15, передає прес-служба міської ради.

Кошти буде виділено для проживання сім’ї на період, доки не врегулюють усі процедурні питання щодо розірвання угоди про оренду з ЗАТ «Технопарк ЛЗТА».

Львівська міська рада проводить пошук нового інвестора, що зможе виконати всі необхідні умови, а саме – надати житло мешканцям, що проживають в аварійному будинку на пл. Соборній, 15.

Коментуючи ситуацію, директор департаменту житлового господарства Марія Желіско сказала, що вона підтримує жінку, яка перейшла жити до міської ради, і співчуває їй. «Вона тільки таким способом може добитися того, що їй нададуть квартиру. Рішенням виконкому, яке було прийнято в березні 2006 року, ЗАТ «Технопарк ЛЗТА» було зобов’язано відселити мешканців за свій кошт. Сьогодні, незважаючи на всі пропозиції, на всі листи, які ми писали в «Технопарк ЛЗТА», на звернення прокуратури, за рік представники ЗАТ не надали жодної пропозиції», – сказала вона.

За словами М. Желіско, директор технопарку, який також є депутатом міської ради, пан Ситник, не виконав свого зобов’язання – за рік не запропонував жодної квартири.

«Я хочу сказати, що прокуратура розглядала це питання, розглядали його і в міській раді, і прийнято рішення про розірвання угоди з цією фірмою, і цей будинок буде передано, згідно з чинним законодавством і на конкурсній основі, іншому інвестору, який буде відселяти мешканців. Мешканка діє правильно, бо, маючи нині власну квартиру, але через несумлінного інвестора не має права жити у своїй квартирі. Я б на її місці також подала позов до суду», – зазначила М. Желіско.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *