ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відбудеться засідання виконкому

|

Завтра о 15.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, у порядку денного якого 33 питання, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, про виконання протокольних доручень звітуватимуть в. о. заступника міського голови з питань містобудування, директор департаменту економічної політики Олег Синютка, директор департаменту містобудування Андрій Павлів, голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський та радник міського голови з правових питань та прав людини Галина Погорєлова.

Натомість про виконання бюджету Львова за 1-й квартал доповість в. о. директора департаменту фінансової політики, начальник управління фінансів Любов Максимович, а про впорядкування інформаційної системи обліку дітей у Львові – начальник управління освіти Надія Оксенчук.

Начальник управління міжвідомчих проектів Микола Шморгай доповідатиме про звільнення від сплати за тимчасове користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *