ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліція голосуватиме тільки за «малий пакет» пропозицій - Чорновіл

|

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що Верховна Рада готова прийняти тільки необхідний для виборів малий пакет документів. Про це він сказав у вівторок в кулуарах Верховної Ради, – повідомили «proUA» в прес-службі Партії регіонів.

За його словами, парламент готовий прийняти тільки ті зміни до законодавства, які необхідні для проведення дострокових виборів, тобто малий пакет документів, про який говорив Президент України.

При цьому він заявив, що, на відміну від цієї угоди, коаліції нав’язують широкий пакет документів. Зокрема, за його словами, це закон про опозицію в редакції БЮТ, закон про імперативний мандат, «з яким Україну з тріском виженуть із ПАРЄ», і зняття депутатської недоторканності.

Чорновіл також відзначив, що сьогодні існує проблема: на основі якого документа достроково припинятимуться повноваження Верховної Ради. «Якщо на основі указу Президента, то розмова закінчена», – підкреслив депутат. Він додав, що припинення повноважень Верховної Ради має базуватися на основі політичного компромісу. На думку депутата, коли Президент і Прем’єр повернуться до Києва, вони виразять свої політичні позиції для переговорних сторін, і після цього, можливо, поновиться робота в компромісному руслі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *