ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ повинна забезпечити безпеку даних на виборах

|

Президент України Віктор Ющенко вимагає від Служби безпеки України забезпечити безпеку передачі даних під час проведення виборів.

Про це глава держави повідомив 4 травня на нараді з головою Ради міністрів АР Крим, головами обласних і Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

«Я звернувся до СБУ узяти під особливий контроль електронні коди, роботу електронних ЗМІ, каналів зв’язку і таким чином унеможливити підробку через втручання в електронний режим зв’язку», – сказав Ющенко.

При цьому він зазначив, що фахівці СБУ мають сприймати це завдання як спецоперацію – «узяти під повний контроль відповідно до чинного законодавства закритість каналів обміну інформацією». На переконання Президента, це повинно забезпечити надійне зберігання електронних ключів.

«Іншими словами, щоб тих маніпуляцій, які мали місце під час президентських виборів, ми більше ніколи не повторювали – з погляду запасних серверів або інших речей, про які багато йшлося у пресі», – цитує слова В.Ющенка proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *