ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня Львова стотисячним тиражем випущено безкоштовну карту міста

|

Нове видання безкоштовної великотиражної карти Львова презентували сьогодні начальник відділу промоції Львівської міської ради Ксенія Курилишин та віце-президент громадської організації «Підкова» Ігор Губіліт.

«Виготовлення та розповсюдження таких карт є звичайною європейською практикою», – каже Ксеня Курилишин. За її словами, карту безкоштовно розповсюджуватимуть у довідкових службах, музеях та галереях, туристичних фірмах, готелях, ресторанах. Карту планують видавати двічі на рік: до весняно-літнього туристичного сезону та до зимового сезону.

«Ми суттєво вдосконалили карту порівняно з першим виданням. Всю інформацію подано українською та англійською мовами, додано карту Львівської області з голографічними зображеннями історичних пам’яток Львівщини, збільшено масштаб великої карти Львова, транслітеровано вулиці», – додав Ігор Губіліт.

Наклад карти – 100 тисяч примірників. Фінансовано її видання насамперед за гроші спонсорів, частково (майже 15 відсотків необхідних коштів) доклалася до фінансування і Львівська міськрада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *