ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці переконані, що в кадровій політиці області винна «безхребетна ОДА»

|

Сьогодні не було б гострого невдоволення кадровими питаннями на Львівщині, якби Львівська обласна державна адміністрація не вела «недолугої кадрової політики», переконані члени фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в обласній раді. «Призначення Лепецького у податковій – наслідок кадрової політики і безхребетності облдержадміністрації», – зазначив сьогодні під час засідання президії ради Олексій Кайда.

За його словами, в облраді вже не вперше ставлять питання невдоволення поверненням на керівні посади колишніх кучмістів та есдеків. Відтак сьогодні ВО «Свобода» в облраді проведе засідання фракції, на якій напрацюють звернення до голови Державної податкової адміністрації України, Державної митної служби України та ЛОДА щодо кадрових призначень у керівному складі органів відповідних служб Львівщини.

Пан Кайда також припустив, що завтра під час позачергової сесії облради можуть розглядати питання відставки голови Львівської ОДА Петра Олійника: «Ми не виключаємо можливість підняття на сесії питання щодо відставки голови ЛОДА Петра Олійника, адже він винен у соціально-політичній ситуації на Львівщині і допустив на керівні посади в області колишніх есдеків та кучмістів».

Водночас сам голова ЛОДА Петро Олійник назвав таку заяву Олексія Кайди спробою «поставити все з ніг на голову».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *