ОСТАННІ НОВИНИ

«Пора» і «Свобода» не хочуть позачергової сесії облради

|

Депутати Львівської обласної ради від фракцій «Пора» та Всеукраїнського об’єднання «Свобода» не підписались за проведення позачергової сесії. «На даний момент вже зібрано 42 підписи за проведення позачергової сесії Львівської обласної ради при необхідних 40. Всі зібрані підписи належать депутатам від БЮТ та «Нашої України», – повідомив депутат облради Андрій Парубій.

За його словами, депутати від фракцій «Пори» та «Свободи» не здали свої підписи за проведення позачергової сесії, на якій буде розглядатися питання діяльності заступника голови Львівської обласної податкової адміністрації Лепецького.

«Мене дивує, чому ці фракції не проявили бажання провести позачергову сесію. Можливо, вважають, що така сесія буде не на руку депутатам-бізнесменам обласної ради. Але, на моє переконання, така сесія обов’язково має відбутися, це принципово. Тим більше, що на цій сесії буде розглядатися також питання загальнополітичної ситуації в країні. Завтра на президії облради ми з’ясуємо позицію кожної фракції. В будь-якому випадку для проведення сесії і прийняття рішень вистачить голосів двох фракцій БЮТ і «Нашої України», – підсумував Андрій Парубій у коментарі ЗІКу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *