ОСТАННІ НОВИНИ

Реформують цивільний захист населення

|

До кінця березня управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради затвердить положення про спеціалізовані служби цивільної оборони Львова, передає прес-служба міської ради. Служби створено з метою забезпечення дій у разі виконання заходів з ліквідації надзвичайної ситуації.

Згідно з розпорядженням міського голови, у Львові діють такі спеціалізовані служби цивільної оборони: служба оповіщення і зв`язку, служба енергопостачання, медична служба, служба охорони громадського порядку, інженерно-будівельна служба, служба житлового господарства та інфраструктури, служба автотранспортного забезпечення, служба торгівлі та харчування. До 30 березня голови районних адміністрацій також мають затвердити склад районних спеціалізованих служб цивільної оборони.

Раніше таких служб у Львові працювало 12. Як зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Петро Гребенюк: «Ми ущільнили роботу служб у зв`язку зі зміною виконавчих органів Львівської міської ради. Ця кількість – оптимальний варіант для міста. Для деяких служб, які працювали раніше, зараз немає бази для функціонування, тобто тих сил і засобів, які забезпечують виконання роботи. Незважаючи на меншу кількість спеціалізованих служб цивільної оборони, вони виконують роботу в повному обсязі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *