ОСТАННІ НОВИНИ

Крушельницька хоче покласти край гучній музиці у вечірній час

|

Депутатка Львівської міської ради Тетяна Крушельницька прагне покласти край звучанню музики в барах і кафе у вечірній час. Сьогодні на сесії міської ради вона звернулася до керівництва міста поставити врешті в цій проблемі крапку.

«Неврегульований режим роботи закладів громадського харчування, барів, кафе, піцерій у багатоповерхових будинках призводить до того, що мешканці мусять щодня вислуховувати музику. Крім того, після 22 години концерти не завершуються», – заявила Тетяна Крушельницька.

Як ілюстрацію страждань львів’ян, депутатка передала міському голові переписку мешканців одного з таких будинків з райадміністрацією і міліцією. «Мені здається, що настав час поставити на цьому крапку. Або всі заклади мають бути не озвучені, або звучання музики в них треба завершити о 20 чи 21 годині. Від цього страждає чимало мешканців Львова», – наголосила вона.

Тетяна Крушельницька попросила членів виконкому не забувати про її запит, особливо тоді. Коли вони затверджуватимуть документи, які стосуватимуться діяльності закладів громадського харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *