ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на львівську медицину виділили майже 13 мільйонів гривень

|

Цьогоріч на розвиток соціальної інфраструктури лікарень Львова передбачено 12 мільйонів 600 тисяч гривень. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів начальник управління охорони здоров`я Львівської міської ради Володимир Зуб.

«Загальна сума коштів на медицину по загальному фонду, по бюджету розвитку і по цільовому розвитку соціальної інфраструктури складає 12 мільйонів 600 тисяч гривень. Минулого року ми мали 13 мільйонів», – розповів Володимир Зуб. Однак, за його словами, торік частину цих коштів (сім мільйонів) було скеровано на завершення будівництва корпусу патології новонароджених у міській дитячій клінічній лікарні.

Зокрема, за виділену суму управління планує завершити ремонт дахів пологового будинку №1 та комунальної міської клінічної лікарні №2. Планується відремонтувати останній поверх Лікарні швидкої медичної допомоги та привести до ладу харчовий блок лікарні. «Ми відремонтуємо дах «Будинку дитини», відремонтуємо клінічну лікарню №6, що у Винниках та здійснимо низку інших робіт», – додав Володимир Зуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *