ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник відповів Сендаку аж забагато

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник відповів під час сьогоднішньої сесії на депутатський запит колишнього голови облради Михайла Сендака щодо закидів про надмірні витрати на службовий автомобіль.

Пан Сеник у своєму виступі перед депутатами дав пояснення щодо використання службового автомобіля «Опель Омега» та «Тойота Камрі», підтвердивши своє спростування цифрами. «Обласна рада не витрачала на оренду автомобіля 54 тисячі, про що говорить пан Сендак. Довідка з бухгалтерії показує, що ця сума трохи більша – 42 тисяч гривень», – повідомив голова облради. Застосувавши просту формулу, пан Сеник підрахував, що на автомобіль витрачається дві з половиною гривні за один кілометр.

Спростовуючи закиди колишнього голови Львівської обласної ради, Мирослав Сеник порівняв витрати на службові автомобілі свого попередника. За його словами, колишньому голові облради поїздки на авто обходилися в 21 тисячу 900 гривень на рік. Мирославу Сенику ж потрібно лише 15 тисяч 444 гривень.

«Гостро критикуючи свого попередника – покійного Сенчука, Михайло Сендак від’їздив цілу каденцію на його автомобілі, продавши його лише за два тижні до виборів», – зазначив також Мирослав Сеник.

Голова Львівської облради вважає ганебним те, що він змушений сьогодні стояти перед депутати і звітувати «ні за що».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *