ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина має свою стратегію розвитку до 2015 року

|

Депутати Львівської облради щойно затвердили «Стратегію розвитку Львівщини до 2015 року. «За» проголосувало 90 депутатів із 103 присутніх у сесійній залі, і лише 7 обранців голосували «проти».

Під час обговорення документа депутати висловлювали претензії до того, що розробники Стратегії проігнорували такі важливі сфери життєдіяльності області, як молодіжна та соціальна політика.

Зокрема, депутат від фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич сказав, що не вірить у популістські прогнози Стратегії, які переконують, що у 2015 році середній заробіток жителя області сягатиме 5 000 гривень.

Серед іншого обласні оранці висловлювали невдоволеність тим, що документ було неналежно опрацьовано.

Незважаючи на численні зауваження, заступник голови ЛОДА Валерій П ’ ятак запевнив райців, що робоча група, яка працювала над документом, врахувала всі пропозиції депутатів та комісій. «Стратегію постійно доповнюватимуть нові програми, які своєю чергою допомагатимуть точніше реалізовувати зазначені в ній напрями та завдання», – наголосив В. П ’ ятак.

Нагадаємо, що «Стратегія розвитку Львівщини до 2015 року» передбачає чотири стратегічні напрямки: 1. «Львівська область – регіон сталого економічного та підприємницького розвитку», 2. «Львівська область – ворота України до європейського союзу», 3. «Львівська область – регіон високоосвічених людей, інноваційного потенціалу та технологічно розвинених підприємств, 4. «Львівська область – регіон чистого, привабливого навколишнього середовища, культури, туризму і рекреації».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *