ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські податківці найбільше незадоволені атмосферою на роботі

|

Працівники податкових органів у Львівській області найбільше серед своїх колег у державі не задоволені атмосферою на роботі. Про це свідчать результати опитування, проведеного ДПА України, передає «proUA».

У Львівській та Київській областях незадоволені атмосферою на роботі 53% опитаних податківців. Трохи менше незадоволених у Криму (51%) та Харківській області (49%).

Загалом, як свідчить опитування, майже половина українських податківців незадоволена робочою атмосферою в органах державної податкової служби. На запитання „Чи вважаєте ви робочу атмосферу в органах ДПС України сприятливою для ефективного виконання завдань та функцій, які на них покладаються”, 44% опитаних податківців відповіли заперечно.

„В органах ДПС інших областей група опитуваних, які незадоволені ситуацією щодо морально-психологічного клімату в органах ДПС, є меншою, але їх кількість залишається дуже високою”, – зазначено у звіті.

Найменше незадоволених робочою атмосферою в податковій службі – у Запорізькій (22% опитуваних), Вінницькій (34%), Хмельницькій (36%) та Херсонській і Житомирській (37%) областях.

Податкова проводила моніторингове опитування серед своїх працівників з 19 грудня по 15 січня 2007 року. Опитування проводили у формі анкетування на умовах добровільності та анонімності. Участь у ньому взяли 19 269 податківців, або 32,84% загальної чисельності особового складу органів ДПС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *