ОСТАННІ НОВИНИ

УГКЦ та РКЦ відповіли «Свідкам Єгови»

|

Біблійне товариство сприяння екуменічному та міжрелігійному діалогу «Еффата» Львівської духовної семінарії Святого Духа, групування монахів Чину Найсвятішого Ізбавителя та Вища римо-католицька духовна семінарія Львівської архидієцезії РКЦ цієї суботи організували спільну акцію-відповідь на закиди релігійної організації«Свідки Єгови» щодо основних постулатів та доктрин Церкви.

Як повідомляє офіційний сайт УГКЦ, організатори акції підготували буклет «Відповідаємо на закиди «Свідків Єгови» і подаємо відповіді на питання, якими часто спекулюють представники цієї релігійної організації для залучення нових адептів до своєї спільноти». Такі буклети розклали в поштові скриньки мешканців Сихівському та Левандівському район ів Львова.

Спільно організована акція стала свого роду контроверзою на діяльність «Свідків Єгови». У своєму буклеті студенти-семінаристи відповіли на закиди «Свідків Єгови», зокрема, щодо проблеми людської душі, Божественної природи Ісуса Христа, служіння, імени Бога, хреста та Армагеддона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *