ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник залишився на двох кріслах

|

Голову ЛОДА Петра Олійника переобрали на посаду голови ЛОО НСНУ під час суботньої звітно-виборної конференції, передає прес-служба ЛОО НСНУ. “За” кандидатуру П.Олійника проголосувало 412 делегатів з 464 присутніх. Заступниками голови Львівської організації обрані народний депутат Володимир В’язівський та депутат Львівської обласної ради Андрій Парубій.

У конференції взяли участь лідер парламентської фракції “Наша Україна” В’ячеслав Кириленко, народні депутати Володимир В’язівський, Антон Ружицький, представники районних і обласних організацій Конгресу українських націоналістів, Християнсько-демократичного союзу, УРП «Собор», Народного руху України.

На конференції також було обрано Раду організації, членів контрольно-ревізійної комісії і делегатів на з’їзд партії, що відбудеться 31 березня.

Також ухвалено рекомендацію Львівської обласної організації “Наша Україна” щодо обрання на посаду голови Ради партії В’ячеслава Кириленка. У разі внесення змін до статуту і скасування посади голови Ради партії, львівська “Наша Україна” пропонує за згоди Президента підтримати його кандидатуру.

Під час конференції йшлося про співпрацю “Нашої України” та БЮТ на Львівщині. За словами голови осередку Петра Олійника, у регіоні склалася дивна ситуація, коли Партія регіонів та інші політичні сили “антикризової” коаліції фактично не представлені на Львівщині, натомість відбувалася боротьба між помаранчевими. Він зазначив, що час забути про ті часи і розпочати все з початку. Олійник повідомив, що тепер активно працюють переговорні групи й пообіцяв, що наступного тижня буде підписано угоди про співпрацю між “Нашою Україною” та БЮТ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *