ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник зустрівся з керівництвом та викладачами УКУ

|

Учора відбулася зустріч голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника з керівництвом та викладачами Українського католицького університету. Як передає прес-служба обласної ради, цю зустріч зініціював ректор УКУ отець-доктор Борис Ґудзяк.

Голову обласної ради ознайомили з головними принципами організації навчального процесу в єдиному вищому католицькому навчальному закладі не лише в Україні, а й на усьому пострадянському просторі.

М. Сеника особливо зацікавили благодійницькі та гуманітарні програми, започатковані в Католицькому університеті. Він, зокрема, пообіцяв особисто сприяти вирішенню проблем, пов’язаних із підготовкою вчителів для викладання у школах предмету «Християнська етика».

Голова обласної ради також ознайомився з роботою Інституту історії Церкви, співробітники якого вже зібрали свідчення двох тисяч учасників греко-католицького підпілля, оглянув бібліотеку університету.

Мирослав Сеник і ректор УКУ о. Борис Ґудзяк побували також на вул. Стрийській, на ділянці, де невдовзі розпочнеться спорудження нових навчальних корпусів університету. За словами ректора УКУ, першу чергу цього будівництва мають завершити вже в 2010 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *