ОСТАННІ НОВИНИ

СК «Універсальна» відсвяткувала 16-річчя

|

27 лютого ВАТ «Страхова компанія “Універсальна” зустріла свою 16-ту річницю. Як передає прес-служба компанії, початком її діяльності прийнято вважати дату створення АСТ «Терен» у 1991 році. Саме на основі цієї компанії та завдяки роботі її команди була створена «Універсальна».

За період своєї діяльності компанія досягла національної першості у кількох видах страхування, розгорнула мережу філій у всі регіони країни і навіть за кордон, досягла лідерства у багатьох показниках діяльності. На 16-му році ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» вперше посеред страховиків внесла свої акції до лістингу на ПФТС.

Компанія пропонує широкий перелік корпоративних і роздрібних страхових послуг через розгалужену мережу філій (50 підрозділів по всій Україні). Станом на 1 жовтня 2006 року загальна сума активів компанії складала 161387, 9 тис. грн., платежі склали 119592,5 тис. грн., виплати – 35968,5 тис. грн. СК Універсальна – перший страховик на українському ринку, який запровадив міжнародні стандарти якості ISO 9001:2000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *