ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації завтра не пікетуватимуть міську раду

|


Громадські організації, які входять до ГФЛ, завтра не братимуть участь у пікетах біля міської ради, оскільки вважають дії політичних партій щодо тарифів популізмом. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив керівник обласного осередку громадської організації “Наша Україна” Юрій Антоняк.

“Завтра ми не будемо виводити людей на пікет сесії, яку вже назвали тарифною, бо сама проблема потоне у політичній тріскотнечі. Ми чекаємо, яким же рішенням розродиться міська рада”, – сказав він.

Ініціативу міського голови Львова А.Садового запросити на сесію до Львова чільників різних політичних партій для обговорення тарифного питання він назвав “голим популізмом”. “Міський голова вдався до голого популізму, запросивши до Львова Тимошенко, Кириленка та інших політиків” ,– сказав він.

Члени ГФЛ вважають, що представники політичних партій, присутніх у міській раді Львова, не прагнуть реального вирішення тарифної проблеми. Вонилише намагаються влаштувати собі на цій темі піар, оскільки їх заяви щодо тарифів “не мають жодного економічного підгрунтя” і можуть мати поганих наслідків для міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *