ОСТАННІ НОВИНИ

КПЛ протестує проти повернення Лепецького у податкову

|

Комітет підприємців Львівщини висловив своє обурення у зв’язку з поверненням на посаду першого заступника Голови ДПА у Львівській області Юрія Лепецького. Про це повідомляється у зверненні КПЛ, поширеному серед засобів масової інформації.

«Ми пам’ятаємо, що Юрій Лепецький обіймав посаду першого заступника Голови ДПА у Львівській області в часи найбільшого протистояння між демократичними силами та режимом Кучми-Медведчука. У той час, коли ДПА стало штабом фальсифікацій президентських виборів на Львівщині, Юрій Лепецький був в.о. керівника ДПА», – нагадує КПЛ.

На думку львівських підприємців, уряд проводить в Україні тотальні кадрові зміни, а передовсім – у силових та фіскальних структурах. З роботи звільняють людей, які проявили себе як професіонали та патріоти. На їх місце призначають „своїх”, „перевірених”, дуже часто – представників колишньої кучмістсько-медведчуківської номенклатури.

«Ми вимагаємо не допустити повернення до влади скомпрометованих представників кучмістської влади. Ми залишаємо за собою право вдатися до протестів, а якщо треба, то до масштабних акцій громадянської непокори. Медведчукам, салам, хом’якам, козакам, лепецьким не місце у нашому краї!», – наголошується у зверненні Комітету підприємців Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *