ОСТАННІ НОВИНИ

На сесії міської ради говоритимуть не лише про тарифи на тепло

|


У четвер, 22 лютого 2007 р. о 10 годині у великій сесійній залі відбудеться пленарне засідання 4-ї сесії Львівської міської ради 5-го скликання, передає прес-служба міської ради.

Серед питань, які виносяться на розгляд депутатського корпусу Львівської міської ради :

– Про тарифну політику в теплопостачанні;

– Про впорядкування механізму надання вільних від забудови земельних ділянок фізичним та юридичним особам;

– Про впорядкування механізму приватизації та надання в оренду об’єктів комунальної власності фізичним та юридичним особам

Заплановано також розгляд питання газети «Ратуша», а саме звіт редактора газети Львівської міської ради «Ратуша та представлення концепції розвитку газети на 2007 р. з цього приводу доповідатиме М. Савельєв, редактор газети «Ратуша». Іншим питанням у порядку денному стоїть питання про приватизацію комунального підприємства «Редакції газети Львівської міської ради «Ратуша», доповідатиме О. Процик, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин.

Серед інших питань –про затвердження положення про участь територіальної громади м. Львова у господарських товариствах.; про заходи щодо поводження з твердим побутовими відходами у м. Львові; про утворення площі Марійської у м. Львові:

Загалом порядок денний налічує близько 54 питань.

Нагадаємо, на засідання сесії міський голова Львова Андрій Садовий запросив лідерів усіх політичних сил для обговорення ситуації з тарифами, яка склалася у всіх українських містах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *