ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівській «Сірці» проводять екологічну нараду

|

Сьогодні на Яворівському ДГХП „Сірка” відбувається нарада з питань рекультивації і відновлення екологічної рівноваги та ефективного використання земель у зоні впливу цього підприємства, передає прес-служба Львівської обласної ради.

Нарада скликана з ініціативи голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника. У ній беруть участь керівництво підприємства, голова Яворівської РДА Степан Новосядло, начальник управління екології та природних ресурсів Львівської ОДА Богдан Матолич, начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у Львівській області Олексій Титаренко, голови профільних комісій Львівської обласної ради, розробники проекту Яворівського озера та ін.

Директор Яворівського ДГХП „Сірка” К. Пресліцький доповів про ситуацію, що склалася на підприємстві, зазначивши, що підприємство потерпає від недофінансування, бо навіть визначені бюджетом кошти надходять із значним запізненням. А це зі свого боку створює проблеми із проведенням природоохоронних заходів.

Зараз нарада триває. Очікується, що після її завершення голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, депутати та інші учасники наради оглянуть озеро, площа якого 700 га.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *