ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс на продаж майнового комплексу ДП “Львівприлад”

|

Львівське регіональне представництво ФДМ України оголосило конкурс на продаж цілісного майнового комплексу ДП “Львівприлад”, повідомила сьогодні під час прес-конференції начальник РВ ФДМУ Наталія Горлач. “7 лютого ми опублікували оголошення і сподіваємося, що наприкінці березня відбудеться аукціон”, – сказала вона.

Стартова ціна комплексу становить 16,825 млн. гривень. Йдеться не лише про приміщення, а й про обладнання підприємства. Уже зараз до ФДМ зголосилося п’ять зацікавлених у тому, щоби оглянути підприємство. Хоча деякі претенденти уже звинувачують організаторів конкурсу в тому, що вони виставляють буцім то нереальні умови. За словами пані Горлач, одна з них – сума валового доходу підприємства у 2008 році має бути не меншою, ніж 10 млн. гривень.

Також детально виписано умови збереження та розвитку виробництва, соціальні та екологічні питання. Пані Горлач прогнозує, що конкурс не буде простим, бо сама процедура є доволі складною і при цьому в Україні не приватизували нічого останні чотири роки.

Попри це, вона сподівається, що аукціон пройде успішно і надійде щонайменше три заявки. З тих, які вже просили дозволу ознайомитися з підприємством, є фірми зі Львова та області, а також із Харкова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *