ОСТАННІ НОВИНИ

Трач і Мандюк поспілкувалися з Кириленком

|

Голова фракції «Наша Україна» у Львівській міській раді Василь Трач та голова міжфракційного об’єднання «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олег Мандюк зустрілись із головою фракції «Наша Україна» у Верховній Раді В’ячеславом Кириленком. Про це повідомив прес-службі ЛОО НСНУ депутат міської ради, голова фракції «Наша Україна» Василь Трач.



«Учора відбулась зустріч із головою парламентської фракції «Наша Україна» В’ячеславом Кириленком. Було обговорено низку важливих питань регіонального значення. На зустрічі прийнято рішення про те, що таке пряме спілкування голови фракції у Верховній Раді із головами фракцій у місцевих органах влади відбуватиметься щоквартально. Таким чином, ми зможемо вибудувати вертикаль відносин для координації діяльності партії на всіх рівнях», – сказав Василь Трач.



За словами голови фракції у міській раді, спілкування без посередників дозволить уникнути недостовірної інформації та вирішенню багатьох питань.


Нагадаємо, вчора відбулася зустріч лідера парламентської фракції «Наша Україна» В’ячеслава Кириленка із керівниками Блоку «Наша Україна» у місцевих радах.

У зустрічі взяли участь керівники всіх фракцій в обласних радах та міських радах обласних центрів.

За словами Кириленка, під час зустрічі обговорювалися питання механізмів спільної протидії антидемократичному та антиукраїнському реваншу, який нині насувається на Україну.

На зустрічі обговорювалося питання застосування закону про імперативний мандат та єдності демократичних сил у місцевих радах.

Також голова фракції «Наша Україна» у ВР В’ячеслав Кириленко обговорив із колегами з місцевих рад питання соціально-економічного характеру. Зокрема, недопущення збільшення плати за житлово-комунальні послуги, а також прозорість рішень органів місцевої влади щодо земельної власності та комунального майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *