ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці області у 2007 році планують до зведеного бюджету залучити понад 4 млрд грн

|

Державна податкова адміністрація у Львівській області протягом цього року планує до зведеного бюджету залучити понад 4 млрд грн, тоді як торік ця сума становила 3 млрд 821 млн грн. «2007 рік характеризується 30-відсотковим ростом планів з податку на додану вартість», – пояснив виконувач обов’язків голови ДПА у Львівській області Микола Князевич під час сьогоднішньої прес-конференції.

«Потрібно мобілізувати всі наявні резерви, щоб ці плани протягом року виконати, – поділився планами на 2007 рік голова податківців Львівщини. – Ми розраховуємо на близько 600 підприємств, економічний ефект від яких повинен становити близько 15 – 20 млн приросту щомісяця».

Окрім того, у податковій сподіваються на ефективну співпрацю з ОДА. «Сподіваємося, що нас залучатимуть до роботи в комісіях під час розгляду фінансових планів підприємств, які є державними, або які мають комунальну частку власності», – зазначив пан Князевич, додавши, що таких в області близько 170, а суму платежів від яких очікують близько 50 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *