ОСТАННІ НОВИНИ

Комісії допоможуть у наданні субсидій малозабезпеченим

|

У районних адміністраціях Львова створено комісії з питань призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім`ям, передає прес-служба міської ради.

Згідно з розпорядженням міського голови Львова Андрія Садового, до складу комісій увійшли представники фінансових та юридичних відділів, відділів соціального захисту населення районних адміністрацій Львова. Окрім них – представники районних центрів зайнятості та громадських організацій міста. Очолюють комісії голови районних адміністрацій.

Комісії з питань призначення субсидій створено з метою вирішення питань, що не врегульовані нормативно-правовими актами. Звернувшись до членів комісії, мешканці матимуть можливість отримати відповідь на власну заяву чи скаргу щодо призначення або відмови у наданні їм житлової субсидії та державної соціальної допомоги у випадку малозабезпеченої сім`ї. Також в обов`язки членів комісії входить надання рекомендацій та пропозицій громадянам щодо призначення та надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. У компетенції цих комісій вирішувати індивідуальні питання щодо надання субсидії за конкретним зверненням.

Засідання комісії відбуватимуться щомісяця у визначений головою комісії день. Усі рішення прийматимуться відкритим голосуванням та будуть підставою для призначення чи непризначення субсидій мешканцям певного району Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *