ОСТАННІ НОВИНИ

За «Народну самооборону» львів’ян агітуватимуть у березні

|

Вступати в громадський рух «Народна самооборона» львів’ян агітуватимуть на початку березня. Як повідомив радник Президента України з політичних питань Тарас Стецьків, не виключено, що це відбуватиметься в Шевченківські дні.

«Ми поставили собі завдання об’їхати всі області України до Паски. У цих поїздках закликатимемо людей творити структури самооборони, записуватися до неї добровольцями. Ми казатимемо: творіть сільську, міську, студентську чи вчительську самооборону та беріть владу під контроль», – розповів Тарас Стецьків.

За його словами, графік поїздок у регіони виглядатиме так: спочатку агітатори вирушать у Центральну Україну, потім на Південь і вже тоді на Галичину. «Ми свідомо вибрали на початок Центральну Україну, бо там найтяжча ситуація. Там люди дуже розчаровані», – пояснив Тарас Стецьків.

Він повідомив, що у Львові «Народна самооборона» підіб’є підсумок зустрічей в областях України. «Це буде своєрідний звіт того, що відбувається в нашій державі. До візиту до Львова ми ставимося відповідально», – сказав Т. Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *