ОСТАННІ НОВИНИ

У пункті пропуску «Краковець» затримали майже 83 тисячі пачок сигарет

|

Майже 83 тисячі пачок контрабандних сигарет затримали вчора ввечері на пункті перетину кордону «Краковець», передає прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.

Близько восьмої години вечора в пункт пропуску заїхали один за одним два вантажні автомобілі «ДАФ», якими керували громадяни України. До контролю водії надали документи на вантаж – вуглевод технічний загальною вагою 11 тонн у кожній машині. Під час усного та письмового декларування водії заперечили наявність у автомобілях контрабандних товарів.

Проте прикордонники разом із митниками вирішили оглянути вантаж за допомогою спеціальних засобів та виявили в мішках, серед вуглецю, контрабандні цигарки «ЛМ», «Вест» та «Вінстон». А третю вантажівку «Рено» затримали трохи пізніше. Водій, який також віз технічний вуглець, заперечив, що у автомобілі є контрабандні товари. Звичайно, що на слово йому не повірили та оглянули вантажівку і також знайшли тютюнові вироби. Загальна кількість у трьох випадках вилучених цигарок складає 82 880 пачок. Транспортні засоби та вантаж конфісковано. Вартість вилученого становить майже 730 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *