ОСТАННІ НОВИНИ

«Опора» обурена позицією Одухи щодо тарифів

|

Громадянська мережа”Опора” обурена позицією першого заступника міського голови М. Одухи щодо врегулювання проблеми зі встановленням необґрунтованих тарифів на теплопостачання та підігрів води. Про це йдеться в повідомленні «Опори».

Як зазначено в повідомленні, «у коментарі «Львівському порталу» Перший заступник градоначальника озвучив не лише свої життєві позиції і мрії щодо спокою, але й методи, якими діяла міська влада, і які, вочевидь, в особі Одухи, не збирається невдовзі змінювати — а саме, використовувати політику доконаних фактів та зневажати позицію львівської громади».

Зважаючи на це, «Опора» нагадує першому заступнику міського голови, що публічні заяви про те, що міська влада ігнорувала й надалі ігноруватиме Закон, думку громади, базові принципи демократії та засади професіоналізму «рано чи пізно, але матимуть своїм наслідком політичну відповідальність».

ГМ «Опора» наголошує, що процес прийняття нових тарифів відбувався з порушенням процедурних вимог, при ігноруванні рішень громадських слухань, а міськвиконком і міський голова протягом чотирьох місяців не можуть обґрунтувати ані львів’янам, ані депутатському корпусу доцільності саме такого рішення щодо тарифів.

«Цьогорічний спокій пана Одухи вимірюється в мільйонах витрат із кишень львів’ян, яким нав’язують нові тарифи, абсолютно не намагаючись обґрунтовувати свою позицію.

Також спокій пана Одухи і всієї міської влади вже два місяці не дозволяє львів’янам повернути назад переплачені через незаконно підвищені від жовтня 2005 року тарифи на водопостачання та водовідведення кошти: міська влада преспокійно ігнорує вже не тільки думку громадськості, а й судові рішення», – зазначено в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *